Teleporting players with the same variable to one place

• Welcome to skUnity!

Welcome to skUnity! This is a forum where members of the Skript community can communicate and interact. Skript Resource Creators can post their Resources for all to see and use.

If you haven't done so already, feel free to join our official Discord server to expand your level of interaction with the comminuty!

Now, what are you waiting for? Join the community now!

• LOOKING FOR A VERSION OF SKRIPT?

You can always check out skUnity Downloads for downloads and any other information about Skript!

komut, oyuncuları ışınlamıyor. geri kalanı sorunsuz çalışıyor. hata da vermiyor.
command doesnt teleport. other than that, it works perfectly. it wont even give an error.
Sana önerebileceğim tek şey {takim::%loop-player%} değişkenini kontrol etmen. Oyuncunun bu değişkeni ayarlanmış mı diye kontrol et. 1 veya 2 değerine sahip olmalı.

send "%{takim::%loop-player%}%" to players ile ayarlanmış mı diye kontrol edebilirsin.

Sana önerebileceğim tek şey {takim::%loop-player%} değişkenini kontrol etmen. Oyuncunun bu değişkeni ayarlanmış mı diye kontrol et. 1 veya 2 değerine sahip olmalı.

send "%{takim::%loop-player%}%" to players ile ayarlanmış mı diye kontrol edebilirsin.

Onun için debug komutu bile yaptım,, variable değerleri girili.

PHP:
send %{takim::%loop-player%}% to players
kodunu nereye ekleyeceğim diye okuldan çıkınca bakacağım.

Şimdi anladım, zaten onu ayarlamıştım, debug yapabiliyorum o konuda. Evet variable değerleri giriliydi.

Şimdi anladım, zaten onu ayarlamıştım, debug yapabiliyorum o konuda. Evet variable değerleri giriliydi.
Peki değişkenlerin değerleri 1 veya 2 olarak ayarlı mı? "1", "2" gibi kullanımlardan bahsetmiyorum. Sayısal olarak mı ayarlı diye bak. Ayrıca
"is equal to" yerine "is" olarak kullanım yapabilirsin belki bu da işe yarar.

Python:
loop all players:
    send {takim::%loop-player%} to players

Şeklinde bir debug yaptığını varsayıyorum. Yapmadıysan yapıp tekrar kontrol et.

Onun dışında bu değişkenleri atadığın kodu kontrol et. Nasıl bir atama yapmışsın diye bir göz at derim. Hatta gerekirse atama yaptığın kodu da at.

loop-player objesinin takımını kontrol ettiğin satırın altına

send {takim::%loop-player%} to players

Ekle. Böylece hem koşul sağlanıyor mu diye kontrol edersin hem de takim ayarlı mı diye kontrol edersin.

Is kullanmayı denedim, işe yaradı ve şunu fark ettim: benim koymadığım ama yoktan var olmuş, tab ile boşluk yerine space tuşu ile boşluklarmış...

Last edited:
  • Like
Reactions: The0Felon