1. Welcome to skUnity!

    Welcome to skUnity! This is a forum where members of the Skript community can communicate and interact. Skript Resource Creators can post their Resources for all to see and use.

    If you haven't done so already, feel free to join our official Discord server to expand your level of interaction with the comminuty!

    Now, what are you waiting for? Join the community now!

  2. LOOKING FOR A VERSION OF SKRIPT?

    You can always check out our Wiki for downloads and any other information about Skript!

Dismiss Notice
This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Solved Triggering a function using tooltip

Discussion in 'Skript' started by Flasser, Oct 19, 2021.

  1. Flasser

    Flasser New Member

    Joined:
    Oct 19, 2021
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    I have no idea how to trigger a function using tooltip.
    Here is my code

    Code (Text):
    1. send "<tooltip:&7Click here to at%nl%&7Confirm the request &c%arg-1%><function:sendDuelRequest(player, arg-1, arg-2, arg-3)>{@prefix}Are you sure you want to send the duel request with a price of &c%arg-2% &7and&c%arg-3% &7rounds angainst the player &c%arg-1%&7?<reset>" to player
    If there is any other way to trigger a function by clicking text in the chat, that also has a hover effect, please let me know.

    Also, i do not receive any errors when reloading the code.
     
  2. Best Answer:
    Post #2 by Minecoll_YT, Oct 20, 2021
  3. Minecoll_YT

    Supporter Forums Helper

    Joined:
    Dec 2, 2018
    Messages:
    597
    Likes Received:
    37
    I think you can only can commands, no functions
     
  4. Flasser

    Flasser New Member

    Joined:
    Oct 19, 2021
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Rip, but do you know any other way to trigger a function by clicking text in the chat, that you also can add hover effects to?
     
  5. Minecoll_YT

    Supporter Forums Helper

    Joined:
    Dec 2, 2018
    Messages:
    597
    Likes Received:
    37
    I think there is no other way. You have to use commands.
     
    • Like Like x 1

Share This Page

Loading...