1. Welcome to skUnity!

    Welcome to skUnity! This is a forum where members of the Skript community can communicate and interact. Skript Resource Creators can post their Resources for all to see and use.

    If you haven't done so already, feel free to join our official Discord server to expand your level of interaction with the comminuty!

    Now, what are you waiting for? Join the community now!

  2. LOOKING FOR A VERSION OF SKRIPT?

    You can always check out our Wiki for downloads and any other information about Skript!

Dismiss Notice
This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Solved skript keeps commands that i've already deleted.

Discussion in 'Skript' started by FireRoz, Nov 17, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. FireRoz

    FireRoz Active Member

    Joined:
    May 28, 2020
    Messages:
    134
    Likes Received:
    5
    Hey,
    I am making a staffchat script and when I got in to do an admin command I just realized it's the same command I have created about 5-6 months ago.
    Here's the staffchat code
    https://pastebin.com/KgQbB5fc
    I don't know I went through the script and I see nothing about the command /sc.
    When I do /sc it pops up as the staffchat command. Same format.
    When I do /plugman lookup sc (this allows me to check which plugin this command comes from)
    and it said there's no command named "/sc".
    and if you don't know what that means, it means this command comes from skript.

     
  2. Best Answer:
    Post #7 by FireRoz, Nov 18, 2020
  3. Dogloverblue

    Dogloverblue Member

    Joined:
    Sep 24, 2020
    Messages:
    14
    Likes Received:
    2
    try saving the file, and reloading the skript in-game, if you wrote it a while ago, you may have forgotten to reload it
     
  4. FireRoz

    FireRoz Active Member

    Joined:
    May 28, 2020
    Messages:
    134
    Likes Received:
    5
    doesn't work :/
    I have also restarted my server and did control + h (shows the files that start with . which are hidden by default)
     
  5. Dogloverblue

    Dogloverblue Member

    Joined:
    Sep 24, 2020
    Messages:
    14
    Likes Received:
    2
    hmmm weird, are you sure you pressed the "save" button in the file?,
     
  6. FireRoz

    FireRoz Active Member

    Joined:
    May 28, 2020
    Messages:
    134
    Likes Received:
    5
    yes
    another stupid thing that I found.
    I solved it.
    and then
    when you create a command /test [<text>] it will not display the "correct usage: /test [<text>]".
    It will just do what it needed to do.
    BUT
    when I do /staffchat [<text>], it will display "correct usage: /staffchat [<text>]"
    and remember, I haven't created any aliases for it.
    So when I create /staffchat, it will forcibly create another command named /sc.
     
  7. acai

    acai Active Member

    Joined:
    Oct 23, 2020
    Messages:
    89
    Likes Received:
    1
    Try reloading the skript or restarting your server.
    I have this problem, but restarting usually fixes it.
     
  8. FireRoz

    FireRoz Active Member

    Joined:
    May 28, 2020
    Messages:
    134
    Likes Received:
    5
    doesn't work.

    here's info you might find useful
    --- Double Post Merged, Nov 18, 2020, Original Post Date: Nov 18, 2020 ---
    solved - skript has a bug where when you delete a skript and you're still editing it, it might glitch.
    how to solve - create the same command reload the skript.
    example -
    Code (Text):
    1. command /sc:
    2.   trigger:
    3.     send "&ahahah lol solved" to player
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...