1. Welcome to skUnity!

    Welcome to skUnity! This is a forum where members of the Skript community can communicate and interact. Skript Resource Creators can post their Resources for all to see and use.

    If you haven't done so already, feel free to join our official Discord server to expand your level of interaction with the comminuty!

    Now, what are you waiting for? Join the community now!

  2. LOOKING FOR A VERSION OF SKRIPT?

    You can always check out our Wiki for downloads and any other information about Skript!

Dismiss Notice
This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

excute help

Discussion in 'Skript' started by spdlxmq, Dec 23, 2021.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. spdlxmq

    spdlxmq Member

    Joined:
    Dec 15, 2021
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    What plugin is needed to operate the excute with Skript? I wrote the code as below, but it doesn't work.

    Code (Text):
    1. every 300 seconds:
    2.     excute console command as op "save-all"
     
  2. yea rite

    yea rite Active Member

    Joined:
    Jul 11, 2021
    Messages:
    73
    Likes Received:
    5
    you dont need to put "as op"
    if you remove that then youll be good
     
  3. spdlxmq

    spdlxmq Member

    Joined:
    Dec 15, 2021
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    So I used it like this, but it didn't work. Do you know how to solve it?

    Code (Text):
    1. every 300 seconds:
    2.     excute console command "save-all"
     
  4. rsrsamr

    rsrsamr New Member

    Joined:
    Jan 25, 2022
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    every 300 seconds:
    execute player command "/help"
     
  5. Zhync

    Zhync Member

    Joined:
    Feb 11, 2022
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    For executing a command, I believe you need a "/" after the first quote. For example, "/save-all" rather than "save-all". Hope this helps.
     
  6. King_Creeperz

    King_Creeperz Member

    Joined:
    Oct 6, 2020
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    I know what the problem is. You spelled ding dang execute wrong I mean wth. It's ok if your in a different lang but that's just not how you spell it.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...