1. Welcome to skUnity!

    Welcome to skUnity! This is a forum where members of the Skript community can communicate and interact. Skript Resource Creators can post their Resources for all to see and use.

    If you haven't done so already, feel free to join our official Discord server to expand your level of interaction with the comminuty!

    Now, what are you waiting for? Join the community now!

  2. LOOKING FOR A VERSION OF SKRIPT?

    You can always check out our Wiki for downloads and any other information about Skript!

Dismiss Notice
This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

TuSKe Bug

Discussion in 'Skript' started by ThatSirWaffles, Jan 12, 2021.

Tags:
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ThatSirWaffles

    Joined:
    Jan 12, 2021
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I've been experiencing some issues with the TuSKe plugin. The actual GUI part of it works just fine but it won't run anything. I was able to reload the script without any errors but when I execute the command to open the GUI, none of the icons would show up and it would just say "Internal error" followed by other error text in chat.

    I was using TuSKe a lot recently and this has never happened before. A few people told me this was might be a bug/glitch with TuSKe but I haven't see anyone else with this issue yet. Anny suggestions?
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...