1. Welcome to skUnity!

    Welcome to skUnity! This is a forum where members of the Skript community can communicate and interact. Skript Resource Creators can post their Resources for all to see and use.

    If you haven't done so already, feel free to join our official Discord server to expand your level of interaction with the comminuty!

    Now, what are you waiting for? Join the community now!

Dismiss Notice
This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Trouble executing minecraft commands through execute console command

Discussion in 'Requests' started by DerpoDrago, Jan 15, 2020.

  1. DerpoDrago

    DerpoDrago Member

    Joined:
    Jan 15, 2020
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Skript version: 2.5
    Author: Bensku
    1.15.1

    Code:
    Code (Text):
    1. on right click with end rod:
    2.     set {item} to player's held item
    3.     if {item}'s name is "&9Dragon&d+&5+&e+ &9Wand":
    4.         execute console command "execute at %player% run summon area_effect_cloud ~ ~ ~ {CustomName:"Magic",NoGravity:1b,Particle:dragonbreath,Radius:2f,RadiusPerTick:-.01f,RadiusOnUse:0.1f,Duration:100,DurationOnUse:10f,Age:0,WaitTime:0,Color:15360511,Potion:"minecraft:harming"}"
    Error message:
    Code (Text):
    1. Can't understand this condition/effect: execute console command "execute at %player% run summon area_effect_cloud ~ ~ ~ {CustomName:"Magic",NoGravity:1b,Particle:dragonbreath,Radius:2f,RadiusPerTick:-.01f,RadiusOnUse:0.1f,Duration:100,DurationOnUse:10f,Age:0,WaitTime:0,Color:15360511,Potion:"minecraft:harming"}"
    I have skQuery, skRayfall, and Skellet

    I may be blind, but the docs don't seem to have anything about it
    I've tried googling it and nothing seems to come up about this specific issue either
    I've tried re-wording the skript to hopefully make it work, but I know I'm using the right wording
     
  2. novastosha

    novastosha Well-Known Member

    Joined:
    Jan 11, 2019
    Messages:
    233
    Likes Received:
    11
    make console execute "Your command"
     
  3. DerpoDrago

    DerpoDrago Member

    Joined:
    Jan 15, 2020
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Still doesn't work. The same error message. My other skripts with "execute console command" work fine.
     
  4. novastosha

    novastosha Well-Known Member

    Joined:
    Jan 11, 2019
    Messages:
    233
    Likes Received:
    11
    So its working?
     
  5. DerpoDrago

    DerpoDrago Member

    Joined:
    Jan 15, 2020
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    No, it doesn't work. The error message is the same as before. I don't think it's because of the "execute console command"
     
  6. novastosha

    novastosha Well-Known Member

    Joined:
    Jan 11, 2019
    Messages:
    233
    Likes Received:
    11
    Look
    Send the error
     
  7. DerpoDrago

    DerpoDrago Member

    Joined:
    Jan 15, 2020
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    the error is
    Code (Text):
    1. Can't understand this condition/effect: make console execute "execute at %player% run summon area_effect_cloud ~ ~ ~ {CustomName:"Magic",NoGravity:1b,Particle:dragonbreath,Radius:2f,RadiusPerTick:-.01f,RadiusOnUse:0.1f,Duration:100,DurationOnUse:10f,Age:0,WaitTime:0,Color:15360511,Potion:"minecraft:harming"}"
     
  8. novastosha

    novastosha Well-Known Member

    Joined:
    Jan 11, 2019
    Messages:
    233
    Likes Received:
    11
    make console execute "execute at %player% run summon area_effect_cloud ~ ~ ~ {CustomName:""Magic"",NoGravity:1b,Particle:dragonbreath,Radius:2f,RadiusPerTick:-.01f,RadiusOnUse:0.1f,Duration:100,DurationOnUse:10f,Age:0,WaitTime:0,Color:15360511,Potion:""minecraft:harming""}"
     
Loading...