1. Welcome to skUnity!

    Welcome to skUnity! This is a forum where members of the Skript community can communicate and interact. Skript Resource Creators can post their Resources for all to see and use.

    If you haven't done so already, feel free to join our official Discord server to expand your level of interaction with the comminuty!

    Now, what are you waiting for? Join the community now!

  2. LOOKING FOR A VERSION OF SKRIPT?

    You can always check out our Wiki for downloads and any other information about Skript!

Dismiss Notice
This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Teleporting Player Using Worlds

Discussion in 'Skript' started by ADMINHackytub, Aug 30, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ADMINHackytub

    ADMINHackytub Member

    Joined:
    Jun 17, 2020
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    So basically my code doesn't work for some reason I have tested the worlds and only in the world slot does it change it from being broken, what I mean is that the world slot HAS to be "world" for the code to work when in reality I need it to teleport the player to "ul_spawn"

    MY CODE: teleport player to location 0.5, 30.5, 0.5 in world "ul_spawn"
     

    Attached Files:

  2. Abdera7mane

    Abdera7mane Active Member

    Joined:
    Aug 18, 2019
    Messages:
    56
    Likes Received:
    7
    Try with
    Code (Text):
    1. teleport player to location at 0, 30 and 0 in world "ul_spawn"
    If that didn't work use that
    Code (Text):
    1. teleport player to location at 0, 30 and 0 in world ("ul_spawn" parsed as world)
    Your mistake was in location x, y, z which is an invalid expression the corrects one are location at x, y, z and location at x, y, and z

    Note: I converted the location coordinates to integer values because you put unecessary precision
     
  3. ADMINHackytub

    ADMINHackytub Member

    Joined:
    Jun 17, 2020
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    i used the exact same thing you posted no errors but it doesn't tp you, MY CODE:
    command /spawn:
    trigger:
    set {kit.BeingUsed.%player%} to false
    teleport player to location at 0, 30, 0 in world ("ul_spawn" parsed as world)
     
  4. Mich

    Mich Active Member

    Joined:
    Jul 15, 2020
    Messages:
    132
    Likes Received:
    5
    Did you try this ?
    Code (Text):
    1. command /spawn:
    2.     trigger:
    3.         set {kit.BeingUsed.%player%} to false
    4.         teleport player to location at 0, 30, 0 in "ul_spawn"
    I think this might solve the problem let me know
     
  5. ADMINHackytub

    ADMINHackytub Member

    Joined:
    Jun 17, 2020
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    if you read up that's what I started with on the post, I would've done that but it doesn't work for some reason, the thing is im pretty experienced in skript but not worlds so idk if its a skript conflict or what
     
  6. Mich

    Mich Active Member

    Joined:
    Jul 15, 2020
    Messages:
    132
    Likes Received:
    5
    I try that now and is working just fine
    Code (Text):
    1. command /test:
    2.     trigger:
    3.         teleport player to location at 0, 30, 0 in "world"
    but you have to type in "world name" is not like this in world "world name"
    if that does not work then try checking the world name may be the capital letters or something.
     
  7. ADMINHackytub

    ADMINHackytub Member

    Joined:
    Jun 17, 2020
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    but listen, what I'm saying is that if I try to put "ul_spawn" in the world spot it doesn't tp you, but there are 0 errors MY CODE: teleport player to location at 0, 30, 0 in world ("ul_spawn" parsed as world)
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...