1. Welcome to skUnity!

    Welcome to skUnity! This is a forum where members of the Skript community can communicate and interact. Skript Resource Creators can post their Resources for all to see and use.

    If you haven't done so already, feel free to join our official Discord server to expand your level of interaction with the comminuty!

    Now, what are you waiting for? Join the community now!

  2. LOOKING FOR A VERSION OF SKRIPT?

    You can always check out our Wiki for downloads and any other information about Skript!

Dismiss Notice
This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

SkUtilities Error

Discussion in 'Skript' started by FabricioSouza, Oct 20, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. FabricioSouza

    FabricioSouza Well-Known Member

    Joined:
    Mar 15, 2018
    Messages:
    267
    Likes Received:
    3
    I was programming a skript here using SkUtilities for configuration files, but there was a big problem. When I run a command it will probably perform a function that is the SKUTILITIES addon. Only an error appears when executing the function.

    upload_2018-10-20_11-34-8.png

    Code (Skript):
    1. add arg 2 to yaml nodes "Grupos." of file "plugins/SkPermissions/grupos.yml"
     
  2. DroidVengeance

    Supporter ++

    Joined:
    Jan 27, 2017
    Messages:
    19
    Likes Received:
    2
    Try
    Code (Skript):
    1. add arg 2 to skutil yaml nodes "Grupos." of file "plugins/SkPermissions/grupos.yml"
     
  3. FabricioSouza

    FabricioSouza Well-Known Member

    Joined:
    Mar 15, 2018
    Messages:
    267
    Likes Received:
    3
    Yes, but when I use this it gives an error in the console like the image I sent when creating the topic.
     
  4. DroidVengeance

    Supporter ++

    Joined:
    Jan 27, 2017
    Messages:
    19
    Likes Received:
    2
    Did you use the code I just posted? It's slightly different than yours.
     
  5. FabricioSouza

    FabricioSouza Well-Known Member

    Joined:
    Mar 15, 2018
    Messages:
    267
    Likes Received:
    3
    Yes, I used all the codes but as I had said (or not) when I use this to give an error on the console this is triggered because of the "Groups POINT." if I take the "Groups" POINT the skript works normally but it does not point to a sub-string within the Groups string.
     
  6. DroidVengeance

    Supporter ++

    Joined:
    Jan 27, 2017
    Messages:
    19
    Likes Received:
    2
    I'm a little confused, in your OP you have
    , but in your last post you're saying it's
    Is it supposed to be "GROUPS" or "GRUPOS"? If it's supposed to be GROUPS, and you code says GRUPOS, of course it will throw an error.
     
  7. FabricioSouza

    FabricioSouza Well-Known Member

    Joined:
    Mar 15, 2018
    Messages:
    267
    Likes Received:
    3
    So I'll show you a picture.
    --- Double Post Merged, Oct 21, 2018, Original Post Date: Oct 21, 2018 ---
    When I use "add arg 2 to skutil yaml nodes" Groups "from file" Plugins / SkPermissions / groups.yml "in the configuration it just arrows that which is in the image.
    --- Double Post Merged, Oct 21, 2018 ---
    upload_2018-10-20_20-48-46.png
     

    Attached Files:

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...