1. Welcome to skUnity!

    Welcome to skUnity! This is a forum where members of the Skript community can communicate and interact. Skript Resource Creators can post their Resources for all to see and use.

    If you haven't done so already, feel free to join our official Discord server to expand your level of interaction with the comminuty!

    Now, what are you waiting for? Join the community now!

  2. LOOKING FOR A VERSION OF SKRIPT?

    You can always check out our Wiki for downloads and any other information about Skript!

Dismiss Notice
This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Solved Skript only returning "/skript help"

Discussion in 'Skript' started by Super Squid, Jun 28, 2020.

  1. Super Squid

    Super Squid Member

    Joined:
    Jun 28, 2020
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Skript Version (do not put latest): Skript 2.4
    Skript Author: Bensku
    Minecraft Version: 1.15.2 Spigot
    ---
    Errors in console:

    https://pastebin.com/3hLkCm9B


    Other Useful Info:

    Addons using (including versions):
    None

    Troubleshooting:

    Have you tried searching the forums? Yes
    What other methods have you tried to fix it? I have tried newer / older versions, error happens on 1.8.8 too.

    Edit: I can use it on everything but 1.15.2!

     
    #1 Super Squid, Jun 28, 2020
    Last edited: Jun 30, 2020
  2. Best Answer:
    Post #11 by TPGamesNL, Jun 30, 2020
  3. egamer3000

    egamer3000 Active Member

    Joined:
    Nov 25, 2019
    Messages:
    34
    Likes Received:
    6
    ~bump~ (not sure how to fix it sadly, but i have the same issue ;-; its weird)
     
    • Agree Agree x 1
  4. TPGamesNL

    Supporter

    Joined:
    Jan 20, 2018
    Messages:
    1,451
    Likes Received:
    91
    Medals:
    Have you tried not reloading the plugin / server? It often causes issues
     
    • Useful Useful x 1
  5. Super Squid

    Super Squid Member

    Joined:
    Jun 28, 2020
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    What do you mean? I use the plugin, plugman to load my plugins, I will try loading it via restarting.

    Edit: It is still returning /skript help, even after I restarted.

    [​IMG]
     
    #4 Super Squid, Jun 29, 2020
    Last edited: Jun 29, 2020
  6. SkriptStorm

    SkriptStorm Member

    Joined:
    Jun 17, 2020
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    If this is a localhosted server try upgrading your java version because that worked for me when I had that problem.
     
    • Useful Useful x 1
  7. Super Squid

    Super Squid Member

    Joined:
    Jun 28, 2020
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Ok will do!

    Edit: Still returning /help :/
     
    #6 Super Squid, Jun 30, 2020
    Last edited: Jun 30, 2020
  8. Dave

    Dave Well-Known Member

    Joined:
    Jul 20, 2018
    Messages:
    218
    Likes Received:
    7
    try
    try using paperspigot
    --- Double Post Merged, Jun 30, 2020, Original Post Date: Jun 30, 2020 ---
    try
    try using paperspigot
     
  9. egamer3000

    egamer3000 Active Member

    Joined:
    Nov 25, 2019
    Messages:
    34
    Likes Received:
    6
    that wont work, i have the same issue & tried paper, that time all skript plugins just had an 'internal error'.
     
    • Useful Useful x 1
  10. TPGamesNL

    Supporter

    Joined:
    Jan 20, 2018
    Messages:
    1,451
    Likes Received:
    91
    Medals:
    Can you send the error you got from restarting, not reloading?
     
  11. Super Squid

    Super Squid Member

    Joined:
    Jun 28, 2020
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
  12. TPGamesNL

    Supporter

    Joined:
    Jan 20, 2018
    Messages:
    1,451
    Likes Received:
    91
    Medals:
    • Useful Useful x 1
Loading...