1. Welcome to skUnity!

    Welcome to skUnity! This is a forum where members of the Skript community can communicate and interact. Skript Resource Creators can post their Resources for all to see and use.

    If you haven't done so already, feel free to join our official Discord server to expand your level of interaction with the comminuty!

    Now, what are you waiting for? Join the community now!

  2. LOOKING FOR A VERSION OF SKRIPT??:

    You can always check our our Wiki for downloads and any other information about Skript!

Dismiss Notice
This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Solved Skellett inventory action? How to open a new gui by clicking on a slot?

Discussion in 'Skript' started by Lukhausen, Mar 26, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lukhausen

    Lukhausen Well-Known Member

    Joined:
    Mar 20, 2017
    Messages:
    145
    Likes Received:
    11
    Hey :emoji_slight_smile:

    How am I able to interact with a slot created by Skellett like this

    Code (Skript):
    1. set slot {_slot} of player's current inventory to ("%loop-value%" parsed as offline player)'s skull named "&6%loop-value%" with lore "&eTrade with %loop-value%."
    So i want if i click on the head that there is a nother gui opened.
    But i dont know how...
    Can somone help please?
     
  2. ShaneBee

    Supporter + Addon Developer

    Joined:
    Sep 7, 2017
    Messages:
    2,106
    Likes Received:
    150
    Code (Skript):
    1. on inventory click:
    2.     broadcast "Item: &5%clicked item%"
    3.     if name of clicked item is set:
    4.         broadcast "Name: &d%name of clicked item%"
    5.     set clicked item to stone named "&aHello world!"
    Code (Skript):
    1. on inventory click:
    2.     broadcast "Slot: &6%clicked slot%"
     
    • Winner Winner x 1
  3. ShaneBee

    Supporter + Addon Developer

    Joined:
    Sep 7, 2017
    Messages:
    2,106
    Likes Received:
    150
    So I can just use" if name of clicked item is {_name}" in a on inventory click event?
     
  4. ShaneBee

    Supporter + Addon Developer

    Joined:
    Sep 7, 2017
    Messages:
    2,106
    Likes Received:
    150
    Ya you can do that , don't forget to put the name into the "".
     
  5. ShaneBee

    Supporter + Addon Developer

    Joined:
    Sep 7, 2017
    Messages:
    2,106
    Likes Received:
    150
    I'll try tomorrow thanks!
     
Thread Status:
Not open for further replies.
Loading...