1. Welcome to skUnity!

    Welcome to skUnity! This is a forum where members of the Skript community can communicate and interact. Skript Resource Creators can post their Resources for all to see and use.

    If you haven't done so already, feel free to join our official Discord server to expand your level of interaction with the comminuty!

    Now, what are you waiting for? Join the community now!

  2. LOOKING FOR A VERSION OF SKRIPT?

    You can always check out our Wiki for downloads and any other information about Skript!

Dismiss Notice
This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Solved sk dragon stop effect random integer

Discussion in 'Skript' started by Hackusater, Nov 19, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Hackusater

    Hackusater Active Member

    Joined:
    Aug 5, 2017
    Messages:
    74
    Likes Received:
    2
    Okay so I am using drawLine from sk dragon and I want to know how to delete the integers i set. ex:
    Code (Skript):
    1. loop 100 times:
    2.             drawLine particle smoke, XYZ 0, 0, 0, center player, target location of target block, id "%player%-%random integer between 0 and 100000%", rainbowMode false, solid false, density 2, length 0, zigZag count 0, height 0, visibleRange 100, displacementXYZ 0, 0, 0, pulseDelay 1
    so since i set id to a random integer. how would i delete them: ex
    stopEffect "%player%-%integers here%"
    --- Double Post Merged, Nov 21, 2018, Original Post Date: Nov 19, 2018 ---
    Can I get some help on this?
     
  2. ShaneBee

    Moderator Resource Staff Supporter + Addon Developer

    Joined:
    Sep 7, 2017
    Messages:
    2,184
    Likes Received:
    225
    well first of all dont set ID's to random integers.
    Second of all the only way I can think to stop the effect is to loop 100000 times (going to be hard on your server)
    and stop the effect for each loop number
    You will probably get about 99900 errors since theres that many integers it has to loop thru that dont have an effect set
     
  3. Hackusater

    Hackusater Active Member

    Joined:
    Aug 5, 2017
    Messages:
    74
    Likes Received:
    2
    How should I do this without setting Id's to random integers? If i do only 1 ID only 1 set of particles will spawn.
     
  4. ShaneBee

    Moderator Resource Staff Supporter + Addon Developer

    Joined:
    Sep 7, 2017
    Messages:
    2,184
    Likes Received:
    225
    just use loop-number, so if you are looping 100 times, it will range from ID 1-100
     
  5. Hackusater

    Hackusater Active Member

    Joined:
    Aug 5, 2017
    Messages:
    74
    Likes Received:
    2
    Thank you. This works.
     
  6. ShaneBee

    Moderator Resource Staff Supporter + Addon Developer

    Joined:
    Sep 7, 2017
    Messages:
    2,184
    Likes Received:
    225
    You're very welcome
    Glad you got it to work!
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...