1. Welcome to skUnity!

    Welcome to skUnity! This is a forum where members of the Skript community can communicate and interact. Skript Resource Creators can post their Resources for all to see and use.

    If you haven't done so already, feel free to join our official Discord server to expand your level of interaction with the comminuty!

    Now, what are you waiting for? Join the community now!

  2. LOOKING FOR A VERSION OF SKRIPT?

    You can always check out our Wiki for downloads and any other information about Skript!

Dismiss Notice
This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Solved prefix

Discussion in 'Skript' started by Hartvig, Jul 15, 2017.

Tags:
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Hartvig

    Hartvig Member

    Joined:
    Apr 18, 2017
    Messages:
    39
    Likes Received:
    1
    I get this error, and im a bit confused, i can swear this skript worked perfectly 1 week ago, and i haven't changed anything in it. Do i miss some skript addons, or anything?

    Error:
    https://gyazo.com/dc7f5cf4efb19f186c28efcb965febac

    Code:
    Code (Skript):
    1. on chat:
    2.     if {team.%player%} is not set:
    3.         cancel event
    4.         broadcast "%colored player's prefix% %player% %colored player's suffix% &7: &f%message%"
    Addons using:
    Skript
    skRayFall
    WildSkript
    Umbaska
    TuSKe
    ExertSK
    ExtrasSK
    SkQuery
    LargeSK
    SkRayFall
    SkStuff
    SkAction
    skDragon
    skUltilities

     
  2. ShaneBee

    Supporter + Addon Developer

    Joined:
    Sep 7, 2017
    Messages:
    2,184
    Likes Received:
    231
    i think this code doesn't exist:

    %colored player's prefix%"

    just remove colored
     
  3. ShaneBee

    Supporter + Addon Developer

    Joined:
    Sep 7, 2017
    Messages:
    2,184
    Likes Received:
    231
    nope didn't work, gives me the same error
     
  4. ShaneBee

    Supporter + Addon Developer

    Joined:
    Sep 7, 2017
    Messages:
    2,184
    Likes Received:
    231
    then tell us your Skript Version? Btw do you have PermissionEX or Groupmanager Plugin?
     
  5. ShaneBee

    Supporter + Addon Developer

    Joined:
    Sep 7, 2017
    Messages:
    2,184
    Likes Received:
    231
    OH no, i didn't download any permission plugins, might be the reason.
    --- Double Post Merged, Jul 15, 2017, Original Post Date: Jul 15, 2017 ---
    It was, ty!
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...