1. Welcome to skUnity!

    Welcome to skUnity! This is a forum where members of the Skript community can communicate and interact. Skript Resource Creators can post their Resources for all to see and use.

    If you haven't done so already, feel free to join our official Discord server to expand your level of interaction with the comminuty!

    Now, what are you waiting for? Join the community now!

  2. LOOKING FOR A VERSION OF SKRIPT?

    You can always check out our Wiki for downloads and any other information about Skript!

Dismiss Notice
This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

paste Schematic on 1.16.1 (problems) please help

Discussion in 'Skript' started by Leom2004, Jul 19, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Leom2004

    Leom2004 Member

    Joined:
    Jun 23, 2019
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hello, forum

    As you have already read in the title, I have problems with the placement of schematics in version 1.16.1. I have searched through many forums and tried a lot, but everything did not help.

    This is my code that I ran:

    Code (Text):
    1. command /maketree:
    2.     trigger:
    3.         paste the schematic "8.schematic" at player's location


    and whenever I run it, there is nothing in the chat and nothing is placed. I have already tried to load the schematic beforehand with
    Code (Text):
    1. load schematic
    but it did not work as well as before



    Am I doing something wrong or do I have the wrong plugins? Or is there still a certain plugin?

    I tried with the plugins:

    Skematic,

    FAWE,

    skstuff,

    sharbSK,

    pirateSK,



    Plugins I installed from script:

    WildSkript, Umbaska, TuSKe, SkWaze, SKUtilities, SkStuff, skript, skrayfall, SkQuery, SkExtras, skematic, skelett-legacy, SkDragon, SharpSk, RandomSk, PirateSk, MundoSk, ExtrasSk


    Thanks to all who want to help: D.

    I am available for any further questions
     
  2. Gowixx

    Gowixx Member

    Joined:
    Jul 9, 2020
    Messages:
    28
    Likes Received:
    5
    Code (Text):
    1. command /maketree:
    2.     permission: make.tree
    3.     trigger:
    4.         player command "/schem load 8.schematic"
    5.         play command "//paste"
    6.         send "&aPasted Schematic!"
    Only requirments for this would be worldedit, and fawe. Just put 8.schematic inside the worldedit schematics folder and you're all done!
     
  3. Leom2004

    Leom2004 Member

    Joined:
    Jun 23, 2019
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Sorry something like that shouldn't be. I wanted the schematic to be pasted at a certain location and I tried to put the schematic into the woldedit folder. [ at player's location, at {location.tree.place} ]
     
  4. Gowixx

    Gowixx Member

    Joined:
    Jul 9, 2020
    Messages:
    28
    Likes Received:
    5
    If you want to do in certain place do //rotate using worldedit
     
  5. Leom2004

    Leom2004 Member

    Joined:
    Jun 23, 2019
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I would like it so that the normal player can also set it because of script and it just does not work
     
  6. Gowixx

    Gowixx Member

    Joined:
    Jul 9, 2020
    Messages:
    28
    Likes Received:
    5
    Then give them worldedit perms using your permission plugin.
     
  7. Leom2004

    Leom2004 Member

    Joined:
    Jun 23, 2019
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    But how can I paste something in a certain position?
     
  8. Gowixx

    Gowixx Member

    Joined:
    Jul 9, 2020
    Messages:
    28
    Likes Received:
    5
    If you need help, Tell me the server IP. And I'll help you out.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...