1. Welcome to skUnity!

    Welcome to skUnity! This is a forum where members of the Skript community can communicate and interact. Skript Resource Creators can post their Resources for all to see and use.

    If you haven't done so already, feel free to join our official Discord server to expand your level of interaction with the comminuty!

    Now, what are you waiting for? Join the community now!

  2. LOOKING FOR A VERSION OF SKRIPT??:

    You can always check our our Wiki for downloads and any other information about Skript!

Dismiss Notice
This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

I got some problems with variables in flatfile.

Discussion in 'Skript' started by TheRaZerPL, Dec 10, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TheRaZerPL

    TheRaZerPL Member

    Joined:
    Nov 22, 2018
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    Hi there! :emoji_slight_smile: I got some problems with variables in flatfile, because they duplicating all the time :/

    This it how it looks :/

    zlotowki::<player>, long, 0000000000000000
    zlotowki::therazerpl, long, 000000000000000A
    zlotowki::therazerpl, long, 0000000000000014
    zlotowki::therazerpl, long, 000000000000001E
    zlotowki::therazerpl, long, 0000000000000028
    zlotowki::therazerpl, long, 0000000000000032
    zlotowki::therazerpl, long, 000000000000003C
    zlotowki::therazerpl, long, 0000000000000046
    zlotowki::therazerpl, long, 0000000000000050
    zlotowki::therazerpl, long, 000000000000005A
    zlotowki::therazerpl, long, 0000000000000064
    zlotowki::therazerpl, long, 000000000000006E
    zlotowki::therazerpl, long, 0000000000000078
    zlotowki::therazerpl, long, 0000000000000082
    zlotowki::therazerpl, long, 000000000000008C
    zlotowki::therazerpl, long, 0000000000000096
    zlotowki::therazerpl, long, 00000000000000A0
    zlotowki::therazerpl, long, 00000000000000AA

    when in my code of script looks like this {zlotowki.%player%} = 0 and adding some numbers when i sell items :/... and then in variablers.csv creating above example :/

    GUYS SORRY FOR MY BAD ENGLISH :/
     
  2. ShaneBee

    Supporter + Addon Developer

    Joined:
    Sep 7, 2017
    Messages:
    2,106
    Likes Received:
    150
    If im not mistaken, that is just how the variable file works when the server is loaded.
    As soon as you stop the server it should update itself.
     
    • Friendly Friendly x 1
  3. TheRaZerPL

    TheRaZerPL Member

    Joined:
    Nov 22, 2018
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    Yes I think so but it doesn't update :/
     
  4. Epicskymi

    Epicskymi Well-Known Member

    Joined:
    Feb 14, 2017
    Messages:
    72
    Likes Received:
    10
    the cvs file writes the latest value but doesn't remove the old ones for some reason so this isn't unintended behavior
     
  5. TheRaZerPL

    TheRaZerPL Member

    Joined:
    Nov 22, 2018
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    So what you think, what can I do with it?
    add 10 to {zlotowki.%player%}

    But not all the time ... Sometimes I used 0.03 and it looks like this
    add 0.03 to {zlotowki.%player%}

    I using TuSKe for GUI and nothing more because I have errors with skquery and umbaska and wildscript because TuSKe isn't accept them :/
    --- Double Post Merged, Dec 11, 2018, Original Post Date: Dec 11, 2018 ---
    --- Double Post Merged, Dec 12, 2018 ---
    Refresh :emoji_slight_smile:
     
  6. ShaneBee

    Supporter + Addon Developer

    Joined:
    Sep 7, 2017
    Messages:
    2,106
    Likes Received:
    150
    Im curious, which version of Spigot/MC are you running as well as which version of Skript?
    (Please answer without saying latest)
     
  7. TheRaZerPL

    TheRaZerPL Member

    Joined:
    Nov 22, 2018
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    Server version 1.12.2
    Skript version 2.2-dev37c
    It's previous version because latest have some problems :emoji_frowning:
    --- Double Post Merged, Dec 12, 2018, Original Post Date: Dec 12, 2018 ---
     
  8. ShaneBee

    Supporter + Addon Developer

    Joined:
    Sep 7, 2017
    Messages:
    2,106
    Likes Received:
    150
    O
    Oh Im not sure then. I haven't actually opened up my variable file and bothered to look into it.
     
  9. TheRaZerPL

    TheRaZerPL Member

    Joined:
    Nov 22, 2018
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    So any ideas about my problem?? Somebody can help me? :emoji_frowning: It's very important :emoji_frowning:
    --- Double Post Merged, Dec 26, 2018, Original Post Date: Dec 17, 2018 ---
    Anybody can help me? :emoji_slight_smile:
     
  10. Govindas

    Govindas Well-Known Member

    Joined:
    Feb 5, 2017
    Messages:
    61
    Likes Received:
    3
    your question has already been answered, it's just the way how Skript works, happens for me too, just ignore it. If you properly stop server with "stop" command and then start it again, duplicates will be gone. btw I recommend to use dev36 for 1.12.2 since dev37c got some bad bugs
     
    • Friendly Friendly x 1
  11. TheRaZerPL

    TheRaZerPL Member

    Joined:
    Nov 22, 2018
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    Thank you so do much :emoji_slight_smile: it worked :emoji_slight_smile:
     
    • Like Like x 1
Thread Status:
Not open for further replies.
Loading...