1. Welcome to skUnity!

    Welcome to skUnity! This is a forum where members of the Skript community can communicate and interact. Skript Resource Creators can post their Resources for all to see and use.

    If you haven't done so already, feel free to join our official Discord server to expand your level of interaction with the comminuty!

    Now, what are you waiting for? Join the community now!

  2. LOOKING FOR A VERSION OF SKRIPT?

    You can always check out our Wiki for downloads and any other information about Skript!

Dismiss Notice
This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

help to finish setting up

Discussion in 'Skript' started by bajinzin, Sep 9, 2021.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bajinzin

    bajinzin New Member

    Joined:
    Aug 31, 2021
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    I'm trying to get the person to /cr <radius> so that he can change the range of his chat, but since I changed what appears in /cr by skript, when someone from /cr <local> or /cr <global > he tells the person to type /cr, is there a way for me to cancel this and put it so that the command can be executed normally?

    I would also like to put a value so that the person can use /cr <global>


    Skript to /cr
    Code (Text):
    1. command /cr:
    2.     trigger:
    3.         send "&c[]&7&m------&7[ &aHELP &7]&7&m------&c[]"
    4.         send " "
    5.         send "&7[&a?&7] &7Para enviar mensagem no chat &elocal &7utilize: &c/cr local"
    6.         send "&7[&a?&7] &7Para enviar mensagem no chat &aglobal &7utilize:&c/cr global"
    7.         send " "
    8.         send "&c[]&7&m------&7[ &aCHAT &7]&7&m------&c[]"
    Plugin is ChatManager > https://www.spigotmc.org/resources/chat-manager-1-7-1-17-30-features-and-40-commands.52245/

    in game skript /cr
    [​IMG]
    https://gyazo.com/516fefcc259aeb356c4e51c6b77170ff

    when the player uses /cr <global>
    [​IMG]
    https://gyazo.com/1faf74a76c61a976901079cd3549e96d
     
  2. couger44

    Supporter

    Joined:
    Feb 19, 2017
    Messages:
    714
    Likes Received:
    31
    You didn't set a possible argument in the first line of code.
    Code (Skript):
    1. command /cr [<string>]:
     
  3. bajinzin

    bajinzin New Member

    Joined:
    Aug 31, 2021
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    I can put the person to pay to use a command and if they don't have the money they can cancel the event, in case I want them to enter the global chat, each message within this chat spends so much money
     
  4. couger44

    Supporter

    Joined:
    Feb 19, 2017
    Messages:
    714
    Likes Received:
    31
    Basically, sending global messages has a cost of money for the sender, right? If this is not the case, please explain yourself.
     
  5. bajinzin

    bajinzin New Member

    Joined:
    Aug 31, 2021
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    this, I would like to put in the script for each message it sends in the plugin's "global" to have a cost
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...