1. Welcome to skUnity!

    Welcome to skUnity! This is a forum where members of the Skript community can communicate and interact. Skript Resource Creators can post their Resources for all to see and use.

    If you haven't done so already, feel free to join our official Discord server to expand your level of interaction with the comminuty!

    Now, what are you waiting for? Join the community now!

  2. LOOKING FOR A VERSION OF SKRIPT?

    You can always check out our Wiki for downloads and any other information about Skript!

Dismiss Notice
This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Commandblock location

Discussion in 'Skript' started by SoMuchWessel, Jan 21, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SoMuchWessel

    SoMuchWessel Active Member

    Joined:
    Apr 3, 2017
    Messages:
    147
    Likes Received:
    2
    Hey guys,

    I want to write a command that uses the location of the commandblock.

    The code i have now is:

    Code (Skript):
    1. command /setmiddle:
    2.     trigger:
    3.         set {middle} to event-location
    4.         broadcast "%{middle}%"
    But this only works for players running the command, is there a way to use the commandblock?
     
  2. ChisleLP

    ChisleLP Well-Known Member

    Joined:
    Jan 26, 2017
    Messages:
    789
    Likes Received:
    60
    why do you want commandblock? you can doing with skript all things.

    make console execute command "..." <== example
     
  3. SoMuchWessel

    SoMuchWessel Active Member

    Joined:
    Apr 3, 2017
    Messages:
    147
    Likes Received:
    2
    Because i want the command block to be the middle so i can do stuff around that middle.
    And then i can make the command run in multiple command blocks without changing the command
     
  4. Snow-Pyon

    Snow-Pyon Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2017
    Messages:
    1,236
    Likes Received:
    176
    Medals:
    Try using "skript:setmiddle" in the cmd block
     
  5. SoMuchWessel

    SoMuchWessel Active Member

    Joined:
    Apr 3, 2017
    Messages:
    147
    Likes Received:
    2
    Nope isnt working
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...